Omron HN 288 Weegschaal

€47.95

Deze Omron HN 288 weegschaal heeft een dubbele weegfunctie: niet alleen het lichaamsgewicht wordt gemeten, het is ook mogelijk samen met iemand anders of iets anders op de weegschaal te gaan staan. Het verschil wordt daarna automatisch berekend. Op het grote display van 7,7 x 4,5 cm worden alle gemeten waarden getoond.

Ga voor de Duo weegfunctie eerst samen op de weegschaal staan. Samen met bijvoorbeeld een klein kind, een huisdier of een koffer. De weegschaal geeft het totaalgewicht weer. Ga vervolgens direct daarna alleen op de weegschaal staan. Zonder dat er een moeilijke som uitgerekend hoeft te worden, geeft de Omron weegschaal automatisch het verschil in gewicht weer. Zo is gemakkelijk het gewicht van de koffer te berekenen vlak voor een vliegvakantie, of het gewicht van een huisdier voor het berekenen van de voeding.

De zeer platte weegschaal meet dankzij 4 meetpunten per 100 gram nauwkeurig het lichaamsgewicht tot een maximum van 180 kilo. De personenweegschaal is gemaakt van zeer stevig veiligheidsglas. Het apparaat met RVS-kleur schakelt automatisch aan en uit.


In winkelwagentje:

  • Model: omron hn288 weegschaal
  • Verzendgewicht: 4500kg

Copyright © 2017 saturatiemeter.nl by Virtualbytes.nl