Inogen One G2 Rugzak

€149.95

Het Inogen One G2 systeem wordt inclusief een tas geleverd waarmee u de concentrator over uw schouder kunt dragen. Bent u op zoek naar nog meer draagcomfort? Dan is deze rugzak ideaal!

Omdat een rugzak over beide schouders wordt gedragen, is het gewicht beter verdeeld. Bovendien heeft deze rugzak een stevige riem ter hoogte van de heupen, waar ook een gedeelte van het gewicht mee wordt gedragen. Zo wordt uw toch al lichte Inogen One G2 nog lichter!

De rugzak heeft een groot vak waar de Inogen One G2 perfect in past. Met behulp van de riempjes kunt u de rugzak naar wens verstellen, waardoor deze stevig op zijn plek blijft zitten. Ook is de rugzak uitgerust met een voorvak en twee vakken aan de zijkant, waar u extra accessoires in op kunt bergen. Om er voor te zorgen dat de concentrator verse lucht aan kan zuigen is de tas op de plek van het ingangsfilter van een opengewerkt materiaal gemaakt.

Eenmaal in de rugtas is de zuurstofconcentrator nog steeds goed te bedienen dankzij een transparant venster. Naast dit venster zit een opening waar de neusbril doorheen kan.


In winkelwagentje:

  • Model: inogen one g2 rugzak
  • Verzendgewicht: 1kg

Copyright © 2017 saturatiemeter.nl by Virtualbytes.nl