Hand Dynamometer Digitaal Camry

€89.95

Met een hand dynamometer kan de maximale knijpkracht van de hand worden gemeten. Deze meting is een goede indicatie van de perifere spierfunctie en is gerelateerd aan de totale hoeveelheid spiermassa in het lichaam van de persoon. Hierdoor maken veel handtherapeuten, fysiotherapeuten en andere medische professionals gebruik van dit meetinstrument.

Deze digitale, lichtgewicht hand held  dynamometer biedt nauwkeurige uitlezing. Beoordeelt resultaten volgens leeftijd en geslacht. De handgrip is traploos instelbaar ( 5 vooraf ingestelde handgrepen ).  De capaciteit loopt van 0 tot 90 kg.

De handdynamometer kan worden gebruikt ter inventarisatie of evaluatie van de maximale knijpkracht.

De hand Dynamometer kan worden gebruikt om de maximale knijpkracht van de hand te meten.

De maximale knijpkracht van de hand geeft een goede inschatting van de perifere spierfunctie en is gerelateerd aan de totale hoeveelheid spiermassa in het lichaam.

Middels een maximale handknijpkrachtmeting kan worden bepaald of de waarden van een persoon binnen de normaal waarde vallen.

De handknijpkracht is afhankelijk van leeftijd en geslacht. Het kan ook beïnvloed worden door andere factoren, zoals bijvoorbeeld ziekte.

Werkt op 2 AAA batterijen ( inbegrepen ).

Afmetingen 24.5 x 17 x 5 cm

Gewicht 600 gram


Uitverkocht
  • Model: handdynamometer digitaal camry
  • Verzendgewicht: 1kg

Copyright © 2019 saturatiemeter.nl by Virtualbytes.nl