Spengler Lian Clinic Range

Nieuw is de Lian Clinic Bloeddrukmeters Range van Spengler, speciaal ontworpen voor ziekenhuizen, verpleeghuizen en revalidatiecentra waar een hoog risico op cross infectie aanwezig is.


De Spengler Lian Clinic handmatige bloeddrukmeters worden geleverd met een klinische manchet, zeer geschikt voor ziekenhuizen, verpleeghuizen en artsenpraktijken. Deze manchet kan nat gereinigd en gedesinfecteerd worden met diverse vloeistoffen.
Productfoto Prijs- Artikel
Spengler Lian Nano Clinic Bloeddrukmeter €67.95
Toevoegen:

Spengler Lian Nano Clinic Bloeddrukmeter

De Spengler Lian Clinic Bloeddrukmeter  wordt geleverd met een klinische manchet, zeer geschikt voor ziekenhuizen, verpleeghuizen en...
Spengler Lian Nano Clinic Bloeddrukmeter Set €114.95
Toevoegen:

Spengler Lian Nano Clinic Bloeddrukmeter Set

De Spengler Lian Nano Clinic Bloeddrukmeter Set bestaat uit twee top producten van de Clinic serie van Spengler. 1. Spengler Lian Nano Clinic...
Spengler Stethoscoop Laubry Clinic €54.95
Toevoegen:

Spengler Stethoscoop Laubry Clinic

De Spengler Stethoscoop Laubry Clinic is de Stethoscoop om het verspreiden van infecties in ziekenhuizen, revalidatiecentra, verpleeghuizen en...De Spengler Lian Clinic handmatige bloeddrukmeters worden geleverd met een klinische manchet, zeer geschikt voor ziekenhuizen, verpleeghuizen en artsenpraktijken. Deze manchet kan nat gereinigd en gedesinfecteerd worden met diverse vloeistoffen.


Copyright © 2018 saturatiemeter.nl by Virtualbytes.nl