Omron HBF 511 Weegschaal

Vanaf: €147.95

Omron HBF 511 Weegschaal Turquoise

De Omron HBF-511 is de meest uitgebreide Body Composition Monitor met als bijzondere eigenschap dat het vetpercentage reeds bij personen vanaf zes jaar gemeten kan worden. Een belangrijke stap vooruit met het oog op het toenemend aantal jeugdigen met overgewicht!

Het vetpercentage wordt bepaald aan de hand van de bio-elektrische impedantie waarbij op basis van de vierpunts methode een zwakke stroom door het gehele lichaam wordt gestuurd. De 4 puntsmeting echter betrekt het hele lichaam in de meting omdat de meting via de handen naar de voeten wordt gevoerd en terug, waarbij verschillende weerstanden in weefsels en spieren worden gemeten en vergeleken. Bijzonder van dit model in deze prijsklasse is b.v. de meting van het z.g Visceraal vetniveau, dit is het vet rond de organen, het diepe vet, ook wel het gevaarlijke vet genoemd. Verder wordt ook het Basaal metabolisme gemeten, dit is de minimale hoeveelheid energie wat een mens nodig heeft voor het dagelijks functioneren, een prima referentie dus voor dieetopvolging, afvallen, aankomen en een analyse daarvan. 

Metingen kunnen via de geheugen- of via de gastmodus worden verricht. Naast gewicht, vet-, spierpercentage en BMI wordt ook het basaal metabolisme (in kcal) in het overzichtelijke display getoond. Tevens worden het visceraal vetniveau en een classificatie van de gemeten waarden weergegeven. Maximaal weegvermogen 150kg in aanduiding per 100 g

Geheugen: 1- 4 personen, ook resultaten van de laatste meting worden opgeslagen.

De Omron HBF 511 weegschaal is medisch gecertificeerd!

Kleur: turquoise.

Garantie: 3 jaar

Met gratis omvangsmeetlint


Uitverkocht
  • Model: omron hbf 511 turquoise
  • Verzendgewicht: 3kg

Maak keuze:

KleurGratis

Bijpassende artikelen

Klanten die dit artikel kochten hebben ook onderstaande artikelen gekocht..

Copyright © 2019 saturatiemeter.nl by Virtualbytes.nl